Closer


Actually i don't want to publish or share about it too much on you. But i think, it's a good news for you, my blog. So i'd better tell you more about this :D I got another email from Katherin. It's about further information regarding to the project. So i got official confirmation from Dekeyser itself, TIM MAELZER (the 'friend' in the project. he's a famous chef in Germany, and he has his own resto "Bullerei"and his website), health insurance, travel reservation, etc.

I'm so excited until i found in my itinerary (thanks to my boyfriend who gave me the word :p) that the departure time will be at 00.40 AM and i'll transit in Dubai for 4 hours and continue to Hamburg for another 7 hours. Maan, what will i do in Dubai alone after 7 hours sleeping? There'll be no bbm, twitter or any access to reach my beloved one. Am going to cryyyyyyy.. But that's okay, never know if we never try, right? Just like i told you before, i'm the only Indonesian. The other 5 : Florence from Germany, Gregory from Kenya, James from US, Kristina from Slovakia, and Sohini from India. Excited, worried, aah i can't find the perfect words to describe it all. Can't hardly wait to meet them all and do this project perfectly. I know it'll be one of my greatest experience in 2011 :)

Here there are, some pictures of the invitation and confirmation that i just got yesterday :

it's easy to be happy :)


happy! gw selalu berdoa sama Allah SWT agar si happiness ini selalu bersama gw tiap hari, ga bosen2 :)
semudah itu lho kita mendapatkan rasa bahagia. kalo kata orang2 (beberapa lah), butuh uang yang banyak buat dapetin kebahagiaan. tapi menurut gw enggak. lagi2 simple things yang dilakuin dengan unusual way buat jadi special. sayangnya ga banyak orang yang bisa ngelakuin ini atau mau ngelakuin ini, kenapa? karena menurut mereka ga penting dan buang2 waktu.

example?
beberapa bulan ini, gw menyadari kalo gw suka banget ngelakuin hal ga penting. beberapa orang ga suka atau bahkan terganggu. tetapi begitu nemu partner yang 'sejenis' pasti asik banget hihi kebanyakan sih fine2 aja kok. misalnya, biasanya kalo pacaran cuma makan-jalan-nonton, nah ini ditambah kejar2an di parkiran. misalnya lagi, ngedatenya main scrabble, masak bareng, bikin yang unyu2, banyak sekali. sama sahabat2 misalnya, kasih mereka pelukan, tunjukin ke mereka gimana sayangnya lo. lebih mendengar daripada ngejudge, atau sekedar nemenin temen lo ngegalau, jadi badut sedikit buat dia. banyak deh hal2 kecil seperti itu yang suka terlupakan sama orang2 banyak. disini gw agak pake cara anak kecil, mereka melakukan hal yang mereka suka dan mereka tertawa lepas tanpa beban. well, gw udah mau 22 tahun tentunya ga nerapin segitunya, konsepnya seperti itu tapi lebih bertanggung jawab sama diri sendiri dan lingkungan.

Indovidgram

Find out more about Indovidgram, our short-format video creator community. Currently, the biggest video creator community in Indonesia, with more than 2.8 million followers & more than 2k creators.

BA-NA-NA

BA-NA-NA is my clothing line, together with @benakribo & @mahacakrie. Actually, BA-NA-NA is more to a concept store, rather than a clothing line. Youthful, Creative, and Timeless that's us. :)